Φυλλις Μεζονετες!

Κατηγορια Α - Καλλιθεα Χαλκιδικης

Το συγκρότημα "Φυλλίς", βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, την Κασσάνδρα και στην μοναδικά όμορφη Καλλιθέα! Είναι ένα κτιριακό συγκρότημα από 8 μεζονέτες, με όλες τις απαιτούμενες ανέσεις : θέρμανση το χειμώνα, τηλεόραση, A/C, χώρο στάθμευσης, κουζίνα, 2 WC και λουτρό. Έχουν όλες θέα το απέραντο γαλάζιο του Τορωναίου Κόλπου και το δεύτερο πόδι, την Σιθωνία! Όλες με διαφορετικά χρώματα, εικόνες και στυλ.

 

 

 

Σε μικρή απόσταση υπάρχει μια καταπληκτική παραλία, ιατρείο, φαρμακείο, στάση ΚΤΕΛ και ΤΑΞΙ, τράπεζα, παντοπωλείο, καφέ, ουζερί, ταβέρνες, πάρκο, κομμωτήριο - οτιδήποτε, χρειάζεστε για να έχετε άνετες, ευχάριστες, μοναδικές διακοπές!

Επιλέξτε μας για τις διακοπές σας και η Πριγκίπισσα "Φυλλίς" θα γράψει την πιο όμορφη ιστορία διακοπών για εσάς!

Μπορούμε να οργανώσουμε εκπλήξεις για διαφορετικές περιπτώσεις όπως : γενέθλια, επετείους κτλ, εφόσον, μας γνωστοποιηθεί από τον πελάτη μας!

 

 

ΦΥΛΛΙΣ: Μυθική βασιλοπούλα από την Θράκη. Πέθανε από την λύπη γιατί ο αγαπημένος της, Δημοφώντας, καθυστέρησε να γυρίσει από την Τροία. Οι Θεοί από οίκτο, μεταμόρφωσαν την Φυλλίδα σε αμυγδαλιά. Όταν ο Δημοφών επέστρεψε, βρήκε την Φυλλίδα σαν ένα γυμνό δέντρο χωρίς φύλλα και άνθη. Απελπισμένος αγκάλιασε το δέντρο, το οποίο ξαφνικά πλημμύρισε από λουλούδια και φύλλα, δείχνοντας ότι η αγάπη δεν μπορεί να νικηθεί από τον θάνατο!

 

Καλλιθέα: Το πιο μικρό προσφυγικό χωριό, η παλιά του ονομασία ΜΑΛΤΕΠΕ που σήμαινε "Κορυφή της Παραγωγής". Η Καλλιθέα είναι ένα προσφυγικό χωριό από Πολίτες και Πόντιους. Ελάτε, να γνωρίσετε την σημερινή Καλλιθέα, να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε στις παραλίες της και να γνωρίσετε ανθρώπους από όλη την Ευρώπη! Ν' αγαπήσετε και ν' αγαπηθείτε!

 

Επισκεφτείτε, τον ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ ΔΙΑ από τον 40π.Χ. αιώνα, τον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος, ρωσικού ρυθμού (1860μ.Χ.), τον Ι.Ν. ’γιου Νικολάου, εκκλησία των Προσφύγων με την παλαιότερη εικόνα του ’γιου και το καμπαναριό που μετέφεραν από τις "Χαμένες Πατρίδες" οι παππούδες μας ως ανάμνηση με τον πιο ιδιαίτερο ήχο! και την Παλαιοχριστιανική Εκκλησία.

 

 

Ελάτε να σας φιλοξενήσουμε στο όμορφο και ζεστό περιβάλλον του συγκροτήματος "Φυλλίς", στην Όμορφη Καλλιθέα!

 
 

Ιδανικές για οικογένεια και ρομαντικές για ζευγάρια και φίλους